Fundacja IWRD prowadzi Niepubliczną Poradnię Psychologiczno - Pedagogiczną.
W ofercie Poradni są m.in.: konsultacje diagnostyczne, porady; indywidualny program terapeutyczny do realizacji w domu, instruktaż; wizyty w domu, przedszkolu/szkole

Rodzicu, jeśli martwisz się, bo Twoje dziecko:

• nie bawi się jak inne dzieci,
  • ma problemy z jedzeniem,
  • nie mówi,
  • nie lubi zmian,
  •  wykonuje ruchy,których nie obserwujesz u innych dzieci.

Zgłoś się do nas. Jesteśmy miejscem w którym na pewno uzyskasz pomoc.

Już na pierwszym spotkaniu powiemy Ci jak radzić sobie z trudnościami Twojego dziecka.Tworzymy zespół bardzo doświadczonych psychologów, oligofrenopedagogów posiadających wieloletni staż w pracy z dziećmi z autyzmem. To co nas chcarakteryzuje to wysoki poziom przygotowania zawodowego, a także wysoka skuteczność terapeutyczna. Specjalizujemy się w diagnozie całościowych zaburzeń rozwoju, a także w tworzeniu programów edukacyjno  -terapeutycznych nastawionych na wyrównywanie różnego rodzaju deficytów. Pomagamy dzieciom od 18 miesiąca życia do wieku szkolnego. Zapewniamy swoim klientom rzetelną i profesjonalną pomoc, a także życzliwość i poufność.

Zapisy przyjmujemy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8.00-16.00 pod numerem telefonu (58) 341-44-41 lub 666 097 620.

Więcej informacji tu: Poradnia