Doceniając dotychczasowe zaangażowanie Pani Katarzyny Zielińskiej w różne kampanie społeczne, zwróciliśmy się właśnie do niej z prośbą o udzielenie nam wsparcia w naszych działaniach. Pani Katarzyna jest osobą o ogromnej wrażliwości na drugiego człowieka i wielkiej energii do podejmowania wyzwań. Jest nam wyjątkowo miło, że przyjęła naszą propozycję i została Ambasadorką Fundacji. Cieszymy się na współpracę – w planach mamy wiele wspólnych przedsięwzięć.

LIST OD NASZEJ AMBASADORKI:

Szanowni Państwo,

Tytuł Ambasadora Fundacji Instytut Wspomagania Rozwoju Dziecka to dla mnie ogromne wyróżnienie. Swoją aktywność na jej rzecz będę traktowała jako misję. Chciałabym, by świadomość naszego społeczeństwa dotycząca autyzmu była pozbawianiu lęku i stereotypów. Edukacja na temat autyzmu jest bardzo ważna. Ale będę też Fundację wspierać w innych możliwych zakresach. Tylko pełne zaangażowanie ma sens.

Katarzyna Zielińska,
Aktorka, Ambasadorka Fundacji Instytut Wspomagania Rozwoju Dziecka

Media o współpracy Fundacji IWRD i naszej Ambasadorki:

KZ1
KZ2