Już teraz możesz wesprzeć działalność Fundacji – Instytut Wspomagania Rozwoju Dziecka przez:

• wpłatę na konto bankowe Fundacji – Instytutu Wspomagania Rozwoju Dziecka : PKO BP: 23 1020 1811 0000 0402 0113 0012
  • darowizny rzeczowe dla Podopiecznych Fundacji w postaci zabawek, pomocy naukowych, materiałów biurowych, komputerów oraz komputerowych programów edukacyjnych
  • darmowe wykonywanie różnorodnych usług dla Instytutu np. drukowanie materiałów informacyjnych

Dokonując wpłaty, oprócz kwoty i numeru naszego konta należy podać pełną nazwę naszej Fundacji (Fundacja – Instytut Wspomagania Rozwoju Dziecka), swoje dane (imię i nazwisko), a także tytuł wpłaty (proponujemy zapis: "darowizna na cele statutowe") - taki zapis jest wystarczający, aby odliczyć darowiznę od dochodu. Jeżeli chcesz w rocznym zeznaniu podatkowym odliczyć darowiznę od swojego dochodu i zapłacić dzięki temu niższy podatek dochodowy, zachowaj dowód wpłaty na wypadek kontroli urzędu skarbowego.

POMÓŻ DZIECIOM Z AUTYZMEM ZBUDOWAĆ LEPSZE ŻYCIE!

Dziękujemy za każdą pomoc na rzecz Fundacji!

Button Przekazuje darowizne z PayU