Fundacja Barbary Piaseckiej Johnson

Fundacja Barbary Piaseckiej Johnson wspiera finansowo IWRD od momentu powstania w 2005 roku. Dzięki stałej pomocy nasza Fundacja może rozwijać swoją działalność statutową. Śp. Barbara Piasecka Johnson oraz Fundacja Barbary Piaseckiej Johnson są fundatorami i sponsorami budowy obecnej siedziby Instytutu Wspomagania Rozwoju Dziecka, gdzie mieści się Przedszkole Specjalne dla Dzieci z Zaburzeniem Autystycznym, przy ul. Malczewskiego 139 w Gdańsku.

www.bpjfundacja.pl
Gmina Miasta Gdańska

Gmina Miasta Gdańska wsparła projekt budowy Przedszkola Specjalnego dla Dzieci z Zaburzeniem Autystycznym przez przekazanie w drodze darowizny działek przy ul. Malczewskiego 139 w Gdańsku.

www.gdansk.pl
Hotel Sheraton w Sopocie

Hotel Sheraton w Sopocie wspiera działalność Fundacji pomagając organizować konferencje naukowe z udziałem zagranicznych gości poświęcone tematyce autyzmu oraz aukcje charytatywne. Zaprasza również naszych podopiecznych na ciekawe spotkania w swojej sali zabaw.

www.sheraton.pl/sopot/
Gdański Klub Biznesu

Gdański Klub Biznesu wspiera działalność Fundacji angażując się w pomoc w organizowaniu aukcji charytatywnych na rzecz dzieci z autyzmem.

www.gkb.pl
DDS Poland

DDS Poland wspiera działalność Fundacji poprzez doradztwo i usługi w zakresie promocji – zdjęcia, ulotki, spoty, filmy.

www.ddspoland.com

Zapraszamy - dołącz do grona naszych darczyńców!

Już teraz możesz wesprzeć działalność Fundacji – Instytut Wspomagania Rozwoju Dziecka przez:

• wpłatę na konto bankowe Fundacji – Instytutu Wspomagania Rozwoju Dziecka:
    PKO BP: 23 1020 1811 0000 0402 0113 0012
  • darowizny rzeczowe dla Podopiecznych Fundacji w postaci zabawek, pomocy naukowych, materiałów biurowych, komputerów oraz komputerowych programów edukacyjnych
  • darmowe wykonywanie różnorodnych usług dla Instytutu np. drukowanie materiałów informacyjnych

Dokonując wpłaty, oprócz kwoty i numeru naszego konta należy podać pełną nazwę naszej Fundacji (Fundacja – Instytut Wspomagania Rozwoju Dziecka), swoje dane (imię i nazwisko), a także tytuł wpłaty (proponujemy zapis: "darowizna na cele statutowe") - taki zapis jest wystarczający, aby odliczyć darowiznę od dochodu. Jeżeli chcesz w rocznym zeznaniu podatkowym odliczyć darowiznę od swojego dochodu i zapłacić dzięki temu niższy podatek dochodowy, zachowaj dowód wpłaty na wypadek kontroli urzędu skarbowego.

POMÓŻ DZIECIOM Z AUTYZMEM ZBUDOWAĆ LEPSZE ŻYCIE!

Dziękujemy za każdą pomoc na rzecz Fundacji!